Vem är Nintendotjejen?

Vem är då Nintendotjejen (aka Spike), författare av bloggen Resa till USA?

Naturligtvis en obotlig nörd som upptäckt att i USA, ja, där får man vara hur töntig man vill utan att behöva bry sig. Man kan till och med bli hyllad för det. Är det därför jag älskar att resa till USA trots att jag får svälta ihjäl hemma hos underliga människor, kvävas av rök och plågas på alla andra möjliga sätt som ni kan garva åt? Ja, delvis.

USA är ett land där folk väldigt sällan lever i en tillvaro som liknar en glammig Hollywoodfilm. Människorna man träffar är inte så ofta rika, berömda, religiösa fundamentalister med picka i handen. Fast det händer att man springer på sådana också. Våra fördomar om landet stämmer ibland skrämmande väl och är andra gånger så långt ifrån sanningen man kan komma.

Låt oss helt enkelt säga att detta är en blogg både för dig som hatar The Land of the Free and the Home of the Brave och dig som älskar det.

 

Annonser
kommentarer
 1. William skriver:

  Hej,

  Mitt namn är William och jag jobbar som utvecklare på tv-produktionsbolaget Mastiff. Vi planerar att göra en realityserie som hyllar nörden. Det går ut på att ett antal personer med imponerande kunskaper inom ett eller flera ämnen tävlar med och mot varandra med målet att bli korad som den ultimata nörden. Och att dessutom vinna en ansenlig summa pengar.

  Du verkar vara en intressant person med stora kunskaper inom roliga ämnen. Jag skulle gärna prata mer med dig om ett eventuellt deltagande i programmet.

  Om du vill veta mer så kan du väl skicka ett mail till mig.

  Hoppas att vi hörs!

  Mvh William

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s