Nyårsafton i New York

Publicerat: 25 januari, 2012 i New York

Dagen började med Ralph’s Bloody Mary. Det var nyårsafton och det hade blivit dags för killen som så länge skrutit om hur många rumpor han kunde parta av att visa sina talanger i festandets ädla konst.

Tre nyårsfester hade planerats in. Innan jag kom dit hade jag blivit tillsagd att vi skulle på en fest med glamourtema, varför det vore lämpligt att ha på sig något glittrigt. Sagt och gjort, jag köpte en glitterklänning och sen ett matchande armband på flygplatsen mitt under transfer (vilken risk taker man är). Men nu hade Ralph ändrat sig och vi skulle på steam punk-fest i stället. Jag körde på min outfit ändå men alla som hälsade på oss blängde irriterat.

Vi började kvällen på den lokala puben som varken hade namn eller skylt utanför. Där var två bartenders, båda tjejer. Den ena skrek ”Fuck yeah!” stup i kvarten med någon lustig brytning och den andra var punkare och såg ut som Pink. De blandade drinkar åt sig själva och skålade och hojtade. Chefen var väl på nyårsparty…

Nästa anhalt var ett knytkalas hos en lite äldre svart man med stora dreads. Där hade redan allt möjligt folk samlats. Vi fick varsin plastmugg med hembränt som kunde dödat ett mindre husdjur. Det var väldigt trevligt men naturligtvis alldeles för tråkigt för att stanna någon längre tid enligt den käre Ralph.

Vi åkte därför vidare till klubben Rubulad som har cirkustema. Man fick en ståtlig teatermask och ett band spelade låtar som påminde om ”Under den perverse maharadjans sol”. Vi stannade där i kanske trekvart bara och jag slängde min mask i en hög vid ingången. ”Varför slängde du masken, den ingick ju i priset, matchade din klänning perfekt och skulle varit perfekt för nästa fest?” frågade de förvånat när vi kommit ut på gatan. (Och det säger ni nu, fuckers!)

Sista anhalten var Unicorn Meat. Men det får ni läsa om i nästa inlägg.

Påfågelmask
Man hade säkert snubblat om man gått med en sån där mask hela kvällen (surt sa räven).

kommentarer
 1. nintendotjejen skriver:

  Ursäkta sen uppdatering! Jag får skylla på långdragen jetlag…

 2. fiendishrabbit skriver:

  Först glamour och sedan ändrar han sig till Steam-punk? Det är fan taskigt med tanke på att du har ganska bra steampunk prylar i din hemma-garderob (inklusive ett par ganska steampunkiga goggles om du inte har gjort dig av med dem).

  P.S: Jag har inte stalkat dig, utan bedömningen har gjorts utifrån andras stalkerbilder 🙂

 3. nintendotjejen skriver:

  Jag vet, han var så där hela tiden.
  Hehe, slutade använda mina goggles efter PowerCon 6 då jag gjorde misstaget att under pompa och dans sätta dem på Aidans huvud. Efter det hade ALLA på PowerCon goggles. Jag köpte dem specifikt för promobilderna till vår andra demo så det är nog de bilderna du har sett. 🙂

 4. Lena skriver:

  Vi vill läsa om Unicorn meat! Kom igen, ge oss mer NY!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s