Källaren from hell (bilder)

Publicerat: 2 februari, 2010 i Uncategorized

Ni trodde väl inte att jag skulle snuva er på bilder på stället jag just berättat om? Nä, kom så går vi husesyn!

65.JPG 
Vi blev tillsagda att stänga efter oss när vi gick ut genom filten och på toaletten. Annars skulle den goa (och dyra) värmen läcka ut.

68.jpg
Hallå i stugan(?).

49.JPG 
Den här bloggen har handlat om handfat hela tiden. Det är en av höjdpunkterna, eller hur? Så jag ville inte göra er besvikna. Den där svarta fläcken är en gråsugga.

51.JPG
Världens mysigaste mugg. Kunde funkat om det inte varit ca 12 grader där inne.

54.JPG
Här var man tvungen att tvätta händerna efter toabesök. (Och borsta tänderna?)

64.JPG
Två tangentbord, varav ett i en låda. Förstår ni varför jag bara kunde ha kontakt med Internet via iPod?

Annonser
kommentarer
 1. fiendishrabbit skriver:

  Handfatet. En aning bättre (uuuugh! Gråsugga i handfatet, ack!)Toaletten (AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! <— Ångestskrik)Toalettenshandfat (*gurglar på golvet i avsky*)….bo i en källare med presseningar? Jag menar. Om han har bott där i vad 12 år? På 5-10 år kan man fan ha byggt riktiga väggar med riktig jävla isolering om man nu nödvändigtvis måste bo kvar his föräldrarna.Jag dör nästan bara jag ser de här bilderna (och läste föregående text). Hur LEVER man så här? Hur kollapsar man inte ihop till en liten boll av misär och självförakt. Hur klara man att inte ta ett ordentligt arbete och flytta ut till en egen håla.Som jag har sagt tidigare. Min egen studentlya är inte ett mirakel av renlighet (tvärt emot), men jämfört med det där… Jag känner mig plötsligt sjukt mycket mer välanpassad och mindre som en outsider. Bara på ett par minuter. Det är ett mirakel.Är du säker på att det inte är någon sorts hemlig tävling? Kanske de egentligen bor i små villor med vita staket och välansade gräsmattor men liksom flyttar när du ska komma dit? Bara för att se hur långt ner i misären de kan lura dig att de faktiskt bor?En nördvariant på monty pythons ”Four Yorkshiremen” sketch?

  • nintendotjejen skriver:

   Ja, de här handfaten var ju egentligen ingenting mot dem i Idaho Falls men där var det å andra sidan varmt. Alltså han bodde ju i ett vanligt rum förut men där var så mycket grejer att man inte kunde vistas plus att det var p.g.a. att han måste kunna lira in trummor som gjorde att han bodde där nere (jag säger inte att jag förstår den förklaringen, jag bara redogör). Sen bodde han med en tjej ett tag fast hon dog. Så back to the basement.Hur pallar man med att leva så här? Tjaaa, man tar sig lite braj så fort man börjar känna ångesten komma krypande. 😉 Tycks ha funkat hittills. Jag tror nog att rökat kan ta bort vissa igångsättningskänslor så man blir mer passiv. Men man måste tänka på att killen har kroniskt diskbråck också och har haft svårt att jobba och ta sig upp på mornarna. Jag förstår hur du menar. Man känner sig som en välkammad snobb i jämförelse helt plötsligt. Allt är relativt!Vete fan vad denna samhällsklass av människor kallas. Det verkar onekligen vara en stor grupp enligt mina statistiska data.

 2. nintendotjejen skriver:

  Sen vill jag även säga att den där personen på bilden är ”Abode” och inte Eric (så inte han får skulden för röran).

 3. Lena skriver:

  Men….var det inte du som hade svårt att käka om det var en microliten fläck på ett bestick. Förr i tiden alltså. De hemlösa på vår vind har det mysigare än du hade där borta…

  • nintendotjejen skriver:

   Jo så är det fortfarande. Jag har typ fobi för nån sorts fläckar eller vad man ska säga. Men det är ju aldrig rationellt. Andras skit har jag aldrig haft problem med. Förutom då i Idaho Falls med den där kartongen med skäggstrån i. Det vart för mycket.

 4. tomSmoke skriver:

  Jag tycker det var trash-chickt. Han vill väl dämpa ljudet från trumsetet med textilier. Jag har själv sammanfogat svarta sopsäckar till inredning, perfekt fast får man eldsvåda så blir man snabbt bifteki. Håller man på och skapar har man inte tid att städa. Du får ta honom till Sverige så ni kan uppträda ;DHar han inte några väldigt kraftiga och udda tatueringar på underarmarna?

  • nintendotjejen skriver:

   Precis så tänker han, som du säger. Men det blir lite för kallt för att det ska bli mysigt och brandrisken tjatar han ofta om. Han har tre Konamiloggor tatuerade på båda underarmarna ja. Ganska hardcore nördigt. Spelar vi i Sverige kör vi helst med vår älskade Egghuvud. 🙂

 5. tomSmoke skriver:

  Konami, true nintendometalist, nästan överautentiskt. Kan han inte spela kompgitarr? Äggskallen har mer gefûhl än norrlänningen du körde med förut. The future of Nintendoarenametal is soon here, mini-yay

  • nintendotjejen skriver:

   Jo han uppträdde alltid med gitarr och powerglove förr i tiden. Men jag tror inte han fixar våra låtar, de är lite för svåra. Egghuvud vet hur man rattar framför allt.

 6. Herr och/eller Fru S skriver:

  Har killen aldrig funderat på om det är billigare att bygga ett rum i källaren…ett rum som är isolerat både för värmens skull och för trumljuden.Men det är klart, kan man inte ens hålla sin egen toalett i ordning så lär väl inte det andra funka.//Herr S

  • nintendotjejen skriver:

   Det är väl det gamla klassiska. Om jag bor i skit så kanske jag inte orkar så länge och då kanske jag kan ta mig i kragen och fixa mitt liv. Tyvärr brukar det inte funka. :)Hehe, han spolade i alla fall i sin mugg!

 7. Mufflon skriver:

  Altså, mein gott! Misääääär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s