Hjälp!

Publicerat: 3 december, 2008 i Uncategorized

Jag har USA-abstinens! Måste. Åka. Dit. Men hur? Tajmingen är usel. Alla pengar måste gå till företaget nu och jag kan inte bara lämna allting vind för våg.

Så fort jag går upp på AIM eller MSN blir jag överöst med meddelanden. Mest folk där borta som undrar: ”Men när kommer du hit egentligen dååååå?” Jag har blivit erbjuden att bo hemma hos jag vet inte hur många. LAN hos Våfflan, jam hos Eric Blayne, *CENSUR* hos Golem (nej tack för i helvete!), bröllop hos Arn, som ”Swedish chef” hos en snickare och tillika Play Check-fan i Tennessee, en tur genom Yosemite med Willard, hem till en kille som har en ”nerd crush” på mig samt Max Rod i Pennsylvania, dansa till música de videojuegos med en halvkuban i communityn och att gå på Krogen-där-man-dansar-utan-brallor i New York med Ralph. Snacka om frustrerande. Fatta grejen – jag kunde ha varit i New York nu och dansat byxlös!

Min bror har förresten gjort min inverterade resa. Han har varit på en liten rundtur i södra Japan i fyra veckor där han bott hos olika tjejer han träffat på Internet (via Language Exchange). Han hälsar att japaner också har det ganska stökigt hemma och att han varit med om nästan lika sjuka grejer som jag. En skitsnygg tjej friade till honom redan femte kvällen, han har varit nära att krocka med en sumobrottare, blivit antastad av en japansk knarkare på ett tåg samt fått bevittna hur en stackars 16 år gammal jycke nästan skrek sig till döds av sina plågor. För att inte tala om alla nya, konstiga ord han lärt sig. Vet ni vad Sebun Erebun är? Seven Eleven. Det är synd och skam att det inte blir någon blogg av den resan. Den kunde hetat Manlig Xboxnörd på tågluff i Japan.

Om ganska precis fyra veckor är det dags för PowerCon igen men jag är inte ett dugg ledsen över att jag missar det. Golem tipsar om att detta kan bli den sista PowerCon. Detta eftersom Aidan gjort sig ovän med några av sina närmsta staffers. Missnöjet över conventionens själviske chairman breder ut sig. Själv tänker Golem numera försöka försörja sig på poker. Han ska bli rik och bo i en mansion. Minsann. I och för sig vart han ju rånad av några onda killar med pikadoller på de 200 dollar han spelat ihop hittills. Men snart så. Vänta bara…

(Fortsättningen på posten nedan kommer. Jag har inte glömt. Måste styra upp en grej först bara.)

Annonser
kommentarer
 1. Fiendishrabbit skriver:

  ”En skitsnygg tjej friade till honom redan femte kvällen”Fan, sån’t händer aldrig mig.Å andra sidan. Friar någon på femte kvällen så vet man att någonstans inombords så väntar deras inre Jack Nicholson på att komma ut.Trevligt att KTPRIA är tillbaka.P.S: Nätpoker är säkrare än ”the real deal”. Har ett par kompisar här i Sverige som försörjer sig på det.

  • nintendotjejen skriver:

   Detta underverk till tjej kommer hit i januari så då får vi se om hon är något galen! Japaner är ett släkte för sig. Köper stora My Little Pony när de är i 30-årsåldern och sånt. I like. :)Självklart kan man försörja sig på nätpoker! Men just Golem känns, trots sin jättehöga IQ som man får höra om hela tiden, inte som den mest trovärdiga kandidaten.

 2. TomSmoke skriver:

  Åk för fanden till USA. Ditt företag borde iaf inte vara baserat i sverige och torde gå att sköta då distans.Läs boken ”The Long Tail” av Chris Andersson som är civilekonom och chefredaktör på Wired Mag så fattar du varför.

  • nintendotjejen skriver:

   Nej. Det har hänt en stor grej i mitt liv nu som omöjliggör detta. Eller ja, är väl 99% säkert att den kommer inträffa. Jag kommer att blogga om det inom kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s