Sen jag åkte har det hänt en del

Publicerat: 23 april, 2008 i Uncategorized

 • Minns ni att någon stekte bacon under spelningen med Street Ragers? Det var Max. Eftersom vissa tror att han är någon sorts rockstjärna efter det får han fortfarande beundrarmail från tjejer på PowerCon. Ett av dem innehöll en bild på någons bröst. Och det var inte samma tjej som flashade tuttarna för honom under själva stekningen.
 • Willard har nästan helt övergett Chipper’s Hell. Han var trött på alla barnsliga idioter som härjade där plus att konceptet med roliga tv-spelscovers har blivit utslitet. Dessutom har han nu erkänt att han hade det skittråkigt på de två PowerCon han besökt (2006 och 2007). Ni som följt den här bloggen från allra första början kanske minns hur ivrigt han försökte sälja in conventionen till mig, hur otroligt kul han sa att han haft det. Det är hans förtjänst(?) att jag över huvud taget kom i kontakt med de här människorna. Jag är förvirrad.
 • Stackars min lilla fanboy. Hans föräldrar har fortfarande inte slutat bråka på honom för att han åkte till PowerCon. Han får hur mycket skit som helst. Så här sa han själv: ”PowerCon was like being on the biggest high of your life, but then everything came crashing down.” Buhuuu!
 • Katie berättade att hon närapå fått en stöt av Våfflans laptop vars sladd är trasig (jag såg den själv, den var helt strimlad). Det hade slagit gnistor om kontakten. Så som om hon inte hade tillräckligt att oroa sig för är hon nu rädd för att det ska börja brinna eller en så liten sak som att Våfflan alltid går omkring med skor i hennes och Reeves heliga rum.
 • För er som minns skabbkatten så skulle jag hälsa från DrainZachs fru att ”He’s hanging in there”. Jag vet inte om jag tycker att det låter så lovande…

Annonser
kommentarer
 1. tomFickenSmoke skriver:

  dax för playCheck att börja fokusera ffs Svensk turneplan finnes. Låt den unga järnstjärnetjejen från ditt andra band sjunga, bättre och mer säljbart.cya in hell!

 2. tomSmoke skriver:

  eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s