Saker jag lagt märke till

Publicerat: 16 april, 2008 i Uncategorized

Nyligen hemkommen från det stora landet i väst kunde jag konstatera att:

 • Jag gått ner ytterligare ett kilo i vikt. (Jag gick ner ett kilo förra gången jag var där också.) Det blir till att hinka WNT Super Gainer i några månader.
 • Man blir mättare på en portion slottsstek (tack mamma!) än man blir efter en hel dag av tryckande av skräpmat.
 • Jag tänker på semlor som ”hamburgare med grädde”.
 • Jag spenderat endast 1600 spänn varav hälften gått åt till bensin för galet långa färder. Hade hellre gjort av med mer och gått upp ett kilo i vikt.
 • Jag, då jag berättar om mina äventyr för folk här hemma, framstår som en lesbisk alkoholist. Ja, jag hånglade med Maxs fästmö också, men det glömde jag till och med att skriva. Kanske berodde det på hennes lilla tungpiercing som hon envisades med att krocka mot mina tänder. Ganska annoying.
 • Det ar svart att vanja sig vid att jag nu antligen har tillgang till specialtecken.
 • Mina manliga vänner här hemma är precis lika barnsligt grabbiga som killarna där borta. Bögreferenser innehållandes orden ”anal pleasure” är vanligt förekommande i båda lägren – inte ens språket är annorlunda!

Annonser
kommentarer
 1. fiendishrabbit skriver:

  Menar du att du INTE vill bygga upp din image som Lesbisk alkoholist? Vad menar du med det? =PNär det gäller tungpiercingar, att hångla med någon som är bra på det som har en tungpiercing kan vara intressant. Men om de inte är det… huja.Men hela grejen med piercingar i läppen/munnen är inte något som jag rekommenderar. Oavsett var den sitter så är det troligt att man sabbar tänderna.P.S: Har inga piercingar själv, men jag har märkt att jag är grymt svag för tjejer med helix piercingar (typ varenda en av flickvännerna har haft en. Förutom tjejen jag dejtade på högstadiet).

  • nintendotjejen skriver:

   Japp, det är nog kört. Från och med nu kommer jag att vara Den Lesbiska Alkisen. :)Tungpiercingar kan nog vara kul till mycket. Du får gärna delge oss mer information om detta intressangta ämne som du tycks ha mycket erfarenhet av! ;)Kanske kan vi ordna en träff med Maxs fru (numera) och lära upp henne.

 2. fiendishrabbit skriver:

  Nja, så mycket erfarenhet av ämnet har jag inte (är ganska blyg/konservativ, relativt sett).Och du skulle aldrig kunna få mig att hångla med vilt främmande människor bara för att (även om en viss mån av hånglande med vilt främmande människor har inträffat på festivaler av olika slag, mer eller mindre frivilligt och i kombination med stora mängder öl/sprit).Det mest udda jag har gjort när det gäller det ämnet är nog Tequila-Mix hångel (strö salt på läpparna, en person tar en shot av tequila och den andra en shot av citronsaft. Börja mixa).En varning är dock att det är ganska slabbigt. Speciellt om någon av parterna inte kan hålla sig för skratt.

  • nintendotjejen skriver:

   Jag antar att öl/sprit är nyckelordet för oss alla i dessa sammanhang!Vadå, råkade du ut för att någon började skratta i ett sånt läge eller? LOLZ kan bara föreställa mig…! Salt och sprit i ögonen?

 3. fiendishrabbit skriver:

  Visst? Det är en partylek, även om gänget måste vara jefligt tajt (alternativt, jefligt slampigt) för att någon ska våga föreslå det. Så att någon börjar skratta är inte helt ovanligt. Och när en person börjar frusta sprit/citron/tequila så är det svårt för den andra att hålla sig för skratt.Och det som hände var snarare att vi båda hade en kombination av salt/citron/tequila/dreggel rinnande ner för haka och hals.Vilket ledde till intressanta metoder för rengöring, vilket kanske är en del av poängen med det hela (rawr!).P.S: Du har bytt bild!

 4. Carina skriver:

  Secondhand, dålig lönsamhet för 10 år sedan…men jävligt kul….

 5. nintendotjejen skriver:

  Där ser du, lite slampig är du allt! 😉 När jag tänker efter skulle det vara enklare att hångla med nån vilt främmande än en polare. Finns bara en tjejpolare som jag hånglar (och lite till) med.Hahaha, låter aningen slibbigt, ja! Tycker det verkar svårt att ”hålla tätt” över huvud taget. Kanske är den där tequilaleken inte så bra på förfester? Men hjälpa nån vacker jänta att torka bort tequila från urringningen – I’m game!Ja, jag såg så jäkla sur ut på den andra bilden!

 6. fiendishrabbit skriver:

  Hålla tätt är inte så lätt, nej (jag sa ju att det är vanligtvis ganska slabbigt =D).Och Partylek är kanske fel ord. Snarare partytrick (som folk gör till visslingar eller alternativt squickreflexer).Eller en av de ”partylekar som aldrid händer” som du nämner för folk på förfesten för att impa på dem hur wild&crazy/blaze du är, och som sedan händer på en av de där softa efterfesterna som aldrig händer när man försöker att planera för dem (för att folk blev för packade under förfesten/huvudnumret).I mitt fall så var det på en grymt tajt efterfest med 6 lagom mysigt påverkade personer, levande ljus, soft lägenhet (lite indisk inspirerat) och soft musik.Alla duschade, tog av sig sminket och satt i morgonrock/handuk (i mitt fall lånad t-tröja och plus mina bekväma byxor. Man sitter inte och myser i en full goth-getup. Eller leker tequila-mix leken. Slabb och smink går inte ihop på något sätt).Att kalla det slampigt är inte rätt ord.Speciellt med tanke på att jag och tjejen jag hånglade med blev ihop typ 3 veckor senare.Det var väl snarare en av de kvällarna som typ bara händer ett par gånger i ditt liv och som i filmer brukar utspela sig runt lägereldar på havs/sjöstränder.Things happen and things change och grejer.

  • nintendotjejen skriver:

   Wow, låter mysigt! Duscha och ta av sig sminket på en fest, det var annorlunda. Jag lockas av att använda standardfrasen ”pixplz” men inser att jag nog inte har någonting för det. 😉

 7. Hannah skriver:

  Jag har aldrig tidigare hört om någon som åker till USA och går ner i vikt. Att vara en ”lesbisk alkoholist” is da shit.Jag gillar din nya visningsbild.

  • nintendotjejen skriver:

   Jag gick ner förra gången också. Problemet är att alla var fattiga alternativt levde på fläsket eller saknade bil så det blev inte så mycket ätet. Sen har jag extremt svårt för att käka mycket bröd och det känns som om 70% av deras mat består av vitt bröd.Tack, vad snällt! Ska vi vara lesbiska alkoholister tillsammans? ;))

 8. fiendishrabbit skriver:

  Efterfest Spike, inte förfest eller fest utan Efterfest. Du har alltså seriöst inte haft en efterfest där man lagom full har hoppat i plurret (med eller utan kläder), värmt sig i bastun, tagit ett par öl för att behålla en behaglig nivå av ”buzz”, duschat och sen myst i ett par timmar medans man lyssnar på The Cure (eller annat soft) och snackar kvasi-filosiskt skitsnack (eller något annat allmänt soft ämne)?Märk hur ”soft” är en gemensam nämnare…Och när det gäller sminket. Om du kör på tung gothmakeup så finns det bara två lägen (speciellt för Harlequin/Dollface eller Etheral). Perfekt eller Avtagen. Allt mellan dessa ytterligheter ser förjefligt ut, och även den bästa makeup har en gräns för hur mycket stryk den tål. Och att lägga på en ny (vilket för vissa i gruppen tar åtminstone 30 minuter) bara för att hänga med dina absolut närmaste kompisar är ju bara sjukt (tja, jag vet ju inte. De kan ju ha lagt på något lätt).P.S: Jag är inte en ”pix” person. Har kanske totalt 50 kort på mig själv/kompisar/diverse. Undvek till och med i det längsta med att skaffa en mobiltelefon med kamera. Jag VET att jag har några från Roadtrippen, men de ligger nog gömda i en kartong hos brorsan hemma i Skåne (om jag har tur. Har jag otur så rykte de när morsan flyttade till sin nya lägenhet.).

  • nintendotjejen skriver:

   En av de mer minnesvärda efterfester jag varit på på senare år var när en tjej strippade, klättrade upp på en bokhylla, hällde juice över sig och jag slickade på hennes skinkor och dansade i bara bh och kjol. Men nej, vara utan smink, där går gränsen. [/skoja’]Mm, goth-makeup är ju så sjukt mycket mer noga med än om man är hårdrockare. Har man missat nåt eller målat lite snett så kan man alltid säga: ”Äääh det är rockenroll!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s