Too fat to drive

Publicerat: 7 april, 2008 i Uncategorized

Dagens frukost: Pizzakanter och vaniljcappuccino.

När jag påpekade att vi borde planera för min resa tillbaka till PowerConHouse fick jag tji. Nej, nu skulle vi plötsligt åka i morgon eftermiddag för då kunde Maxs fästmö följa med och göra honom sällskap. Max hade nämligen erbjudit sig att skjutsa mig ner till Virginia och tillbaka igen. Jag kände mig såklart lurad men när jag nämnde det blev Max irriterad och började tjura. Jag fick känna på ett av hans berömda emo-utbrott. Jag hade tidigare också sett hur Max var nära att börja lipa när han pratade om sin katt som blivit påkörd. Så jag ville inte bråka med honom alltför mycket då det säkert skulle straffa sig med tårar och tandagnissel från hans sida, något jag helst ville undvika. Enda alternativet var gråhunden men då snackade vi fortfarande 12 timmars färd varav tre timmar utgjordes av ett byte i Washington DC. Säkert ville Max att jag skulle ta den ändå för han gillade inte att köra sin bil. Citat: ”I hate my van. It fits my fat ass comfortably, but DAMN does it suck on gas. Plus 3.20 a gallon for gas can eat a fat cock.” Slut citat.

Men jag hade egentligen blivit lovad hemkomst idag så jag bestämde mig för att tänka på mig själv och bara mig själv och då valde jag att bli skjutsad.

På kvällen frös jag och var uttråkad. Bira hjälpte mot bådadera. Dessutom blev de småtrista ståuppshowerna med konstig humor mycket roligare. En av reklampauserna slog dock allt. Plötsligt syntes en svensk flagga i rutan och en röst sa:

”Aaah, the people of Sweden. What makes them thinner than Americans?”

Sedan började en dam prata sig varm om Cuur, ”the number one weight-loss supplement in Sweden”. Runt omkring mig satt nu fyra överviktiga människor, åtta ögon som alla stirrade på mig och min spinkinga figur. Situationen var så komisk att jag inte kunde låta bli att skratta rakt ut. Jag satt dubbelvikt i Futonsoffan och kunde knappt prata.

– Sorry! Hahahahahahaha! I’m sorry! Hahahahahaha!

Jag kände mig jätteoartig men det var bara för sjukt. De som hade kommenterat att jag var så smal så många gånger också. Det enda de fick fram nu var ”wooooow”. De tyckte att det mest fascinerande var att jag aldrig hört talas om preparatet om det nu var ”number one in Sweden”. Jag hade precis lyckats ta mig i kragen vad gällde skrattandet när sloganen kom:

”How Swede it is!”

Då var det kört igen.

Här kan ni själva titta på Cuur-reklamen. Cuur har numera dragits tillbaka i Sverige eftersom Livsmedelsverket kopplar det till leverskador. Så var det med det svenska undret.

Annonser
kommentarer
 1. Anna skriver:

  Men du…undra om jag inte sett reklam för den i någon tidning…leverskador säger du…NOT good

  • nintendotjejen skriver:

   Nej, bäst att inte röra! Vi svenskar har det bra med vårt Livsmedelsverk. Om något låter för bra för att vara sant så finns det ofta en hake. Bättre med vanlig bantning då.

 2. fiendishrabbit skriver:

  Jag undrar vem som igentligen faller för dessa mirakelreklamer?..kanske för att det inte är lönsamt att sända reklamer med budskap som ”Aaah, the people of Sweden. What makes them thinner than Americans? Could it be because their diet doesn’t include fatty pizza crusts for breakfast? Or could it be because they actually walk further than from their front porch to their gasguzzling SUV? Really, there is no miracle cure that can trim away those signs of decades of unhealthy living in a few weeks and without any effort. Really”*suck*

  • nintendotjejen skriver:

   Precis! Du har rätt, det finns inga genvägar. Men folk vill gärna tro att de ska hitta något medel som gör att de kan leva exakt så ohälsosamt som de alltid har gjort och ändå gå ner i vikt. I det här fallet blir det på bekostnad av levern eller så funkar det helt enkelt inte.Food for thought! Hahaha.(Vad beträffar undertecknad så har jag en galet snabb förbränning, men det är genetiskt.)

 3. TomSpringSmoke skriver:

  Nu blev jag orolig. Jag har ju själv kört apartanprodukter och gått ner mycket. Tänk om man blir sjuk av det också.Bästa bantningsmedicinen är annars lite spanking i löpspåret.Btw lyssna in min senaste demo reel på allears.sehttp://www.allears.se…*smygreklam*

  • nintendotjejen skriver:

   Jag tror så här: Levern kan nog återhämta sig såvida man inte använder något i flera år och liksom ”går över gränsen”. Jag tänker bara på hur mycket alkohol man bälgat i sig…Där har du många fina ljudmattor! Väldigt harmoniskt. Du ska inte lägga upp en hel låt? En grej till, testat att ställa upp i UK Song Contest? Det är inte så stor konkurrens i instrumentalgenren. Stor chans att man rejtas som semifinalist vilket är en bra merit. (Kanske lät fräckt det där med konkurrens men jag menar bara att den är enorm i popgenren. 😉

 4. Satungen Kalle skriver:

  äta mindre funkar nog som du säger..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s