Flykten från sexgalningarna

Publicerat: 2 april, 2008 i Uncategorized

Stackars Link, som kommit igår och sovit över i PowerConHouse, väcktes av att Handduksbruden och Nagellackskillen hade sex. Tydligen hade de hållit på med några sorts smisklekar.

Aidans berömda sandaler gick idag i pension. De avbrutna, tejpade, för stora sakerna som han haft när vi bilat runt hela USA. Nästan lite sorgligt. Jag och Link lämnade honom där han letade efter en tröja utan tryck han kunde ha på jobbet. Vi förstod att det skulle bli ett långvarigt uppdrag.

Så satt man i bilen mot Wilkes-Barre, Pennsylvania igen. Huvudet var fullt av tankar och nya intryck. Jag var glad att jag lyckats lämna det röriga men ack så trista PowerConHouse och letat efter aktiviteter på annat håll.

Max och Link hade bara träffats som hastigast på PowerCon och visste inte vem den andre var förrän de möttes. Det är det som är så fint med communityn. Allt jag behövde säga till Max för att han skulle låta Link komma och stanna hos honom i ett par dagar var att han var gitarrist i Erics band.

Tillsammans var grabbarna ganska jobbiga. De turades om att knuffa mig och reta mig för att jag var svensk. När vi gick in på Wendy’s där Maxs fästmö jobbade fick Max en idé som bara var för dum för att förverkliga.

– Alltså, det vore så jävla kul om du kunde gå fram till kassan och låtsas beställa, fast egentligen skulle du bara förolämpa dem allt vad du hade på svenska. Så kunde jag eller Link vara din tolk och låtsas översätta: ”Hon vill ha en nummer fyra, medium combo med cola!”

De skrattade så det ekade i hela restaurangen. Amerikaner har så underlig humor.

Att komma till Max var lite grann som att gå ur askan i elden. Även här fick Link och jag stå ut med diverse knull-ljud från övervåningen. Som om inte det vore nog var man tvungen att oroa sig för att taket skulle rasa in medan nämnda aktivitet pågick. Huset var nämligen så rangligt att taket buktade inåt mot vardagsrummet. Jag tror dessutom att jag har berättat att Max är en bjässe på över 130 kilo, så tro mig, den rädslan kan ha varit befogad.

Annonser
kommentarer
 1. nintendotjejen skriver:

  Snackade just med Våfflan. Det verkar som om han faktiskt kommer att komma hit! Han kan behöva en supervisor i Stockholm, så klumpig som han är. Kan bli kul och sjukt! (och kommer givetvis med i bloggen)

 2. fiendishrabbit skriver:

  Hmm. Jo, du bor väl i stockholms området.Och jag som inte har gjort något av det som förväntas av Mr.”I’m your greatest fan”.Typ, hängt utanför ditt hus klockan 3 på natten, skickat Creepy Fanmail™ eller avlyssnat din telefon.Får skärpa mig =P

  • nintendotjejen skriver:

   Du har ju inte ens köpt vår demo! ;P Tror jag…Jaha, så den mörka skuggfiguren utanför porten var inte du, trodde det… Jag kan inte annat än hålla med – skärpning! 😀

 3. fiendishrabbit skriver:

  Jo. Jag har första och jag tror att jag har andra demon också här någonstans.Men jag vet att jag borde införskaffa åtminstone två kopior till, för det spelas alldeles för lite Play Check på mina favorithak.

  • nintendotjejen skriver:

   Å fasen, där ser man! Köpt för länge sen?Du är berättigad till gratis kopior för allt kommenterande. 😉 Och en pin. Hör av dig om du vill ha.

 4. fiendishrabbit skriver:

  Kanske två år sedan? Köpte båda när andra demot kom ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s