Överbelastad med tv-spel

Publicerat: 7 mars, 2008 i Uncategorized

PowerCon – Dag 6

Dagens frukost: Salta kringlor.

Jag konstaterade att de kläder jag haft på mig i bubbelbadkaret fortfarande var blöta liksom heltäckningsmattan utanför badrummet. I matrummet hade ovansidan av bordet smält eftersom någon ställt varma byttor med mat direkt på utan underlägg. Nåja, det var i alla fall inte mitt fel.

Vad skulle ske idag då? Skulle vi äntligen få åka hem? Jadå, vi skulle få komma därifrån strax. Vi skulle bara plocka ur förvaringsrummet först. Fem pers var vi som när dörrarna öppnades till nämnda rum närapå fick en chock. Det var helt proppfullt. Vi förstod vad som väntade oss…

Det var bara att hugga i och börja lasta flyttbilen. Allt låg i en enda röra. En ask med polkagriskäppar och en astmainhalator, förstärkare, jag-vet-inte-hur-många monitorer, Guitar Hero-gitarrer, tangentbord, papper, tröjor och så hur många boxar som helst. Ingen mat fanns det att få tag på. Jo, förresten, Chip hittade varsin konservburk med fruktsallad. Trots att det rörde sig om ganska ömtåliga prylar var folk inte direkt försiktiga. En kille höll i ett tangentbord, trampade på sladden och snubblade och det flög datormöss tvärs över rummet. Alla pressade ner handkontroller och annat känsligt i lådor och tryckte hårt igen locken.

Till slut var jag så hungrig att jag inte orkade tänka längre. Vi blev körda till en thairestaurang sekunden innan jag skulle ha svimmat. Jag tyckte att Aidan, som själv inte hjälpt till ett skit med lastningen, gott kunde bjuda oss på maten men det visade sig förstås att jag haft alltför höga tankar om den snåljåpen.

Annonser
kommentarer
 1. R skriver:

  men bettan det är så synd om dig !

 2. TomSmoke skriver:

  Hoppas du fick mat sedan iaf, kanske lite kyckling-wok eller nåt annat gott. Bättre än att dricka sig mätt på fria Stouts.

 3. nintendotjejen skriver:

  En (sorglig) liten spoiler: Denna thaimat var den sista riktiga mat jag fick under hela resan. Det blir värre. Mucho värre…

 4. Anonym skriver:

  Du är helt klart en av de bästa ”trashartisterna” just nu. Ska du sätta igång och repa in ett par av dina låtar snart? Världen väntar välvilligt.

  • nintendotjejen skriver:

   Från och med nu kommer vi bara bli råare och enklare på alla sätt.Vad gäller nya låtar så har jag redan spelat in min del (se detta inlägg: http://blogg.aftonbla…). Nu väntar jag på att de andra ska göra sin del. Eller menar du om vi ska spela live?

 5. Fiendishrabbit skriver:

  Stackars masochistiska Spike. =)Du VET vad det betyder att flytta in i det huset, och ändå så gör du det.3 VECKOR?”You no nuts! You crazy!”-Short Round. Indiana Jones and the temple of Doom

  • nintendotjejen skriver:

   Masochist är ordet! Men jag trodde i och för sig att… äh, ni får se snart, när bloggen fortsätter.Som jag tidigare sagt: Det är min livsuppgift att råka ut för störda grejer så att andra ska kunna skratta, det är jag övertygad om nu. Det hjälpte faktiskt också oerhört att ha bloggen. När INGEN annan förstår en kan man i alla fall plita ner något i sin anteckningsbok, le listigt och tänka: ”Men de svenskar som läser det här, DOM kommer att haja! Det är inte jag som är knäpp. Vem som än läser det här där hemma kommer att inse att detta är inte alls klokt.” Och det är en tröst, tro’t eller ej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s