Kaos i kollektivet

Publicerat: 21 februari, 2008 i Uncategorized

Golems hyresvärd ringde på förmiddagen för att meddela att han inte fått in någon hyra för denna månad. Så istället för att åka direkt från ShowerCon till PowerCon som vi planerat var vi tvungna att åka hem på nyårsdagen.

I bilen på vägen tillbaka mot Charlottesville fick jag höra en hel del skitsnack om Aidan. Golem och han kan knappast kallas vänner längre. De har numera en genomgående negativ syn på varandra och deras versioner av olika händelser skiljer sig alltid avsevärt åt. Jag började fråga lite om festivalen och hur det kunde fungera när Aidan planerade så lite som han verkade göra. Golem förklarade då att PowerCon är precis som Aidans rum – ”a shit-load of let’s-see-if-this-works”.

– Sen den killens leverne alltså, det kommer fan att ta kål på honom. Han äter sjukt onyttig mat och inga grönsaker.

– Vad är nyttig mat enligt dig då?

– Typ hamburgare med vegetarisk biff.

– Eeh, ok.

– Och han försöker få till det med varenda brud han träffar. Tror han är nån jävla pimp bara för att han har PowerCon! Fast de flesta hamnar inne hos mig i alla fall. Jag har snott massa tjejer från honom. Alltså, han är ju jätteäcklig. Har skitstora tuttar och stinker ur käften. Man måste hålla sig på minst tre fots avstånd från honom.

– Men du tänker ändå hjälpa till med conventionen i år?

– Japp. Det är otacksamt eftersom han av någon anledning aldrig ser det stora jobb som jag gör. Men det bryr jag mig inte om. Jag hjälper till för att jag känner så starkt för det här.

Det visade sig vara ett olämpligt tillfälle att komma tillbaka till PowerConHouse. De boende i kollektivet och andra staffers sprang runt som yra höns bärandes på all möjlig tv-spelsutrustning. Jag insåg plötsligt att alla prylar som utgör stöket i Aidans rum – de är en stor del av PowerCon! Han bor bland grejerna som hör festivalen till 361 dagar om året bara för att kunna plocka fram dem under de fyra högtidsdagarna.

Det fanns ingenting jag kunde hjälpa till med. Alla inblandade har hållit på med det här i fem års tid och vet exakt var allting finns och vad som ska med. Så där satt jag i våningssängen och bara stirrade på det hektiska springet. Hittade en vodkaflaska som jag drack direkt ur för att jag var så uttråkad.

Truckhump
En bil kommer lastad – med PowerCon.
Golem är inte sen med att humpa.

Annonser
kommentarer
  1. Fiendishrabbit skriver:

    Jag kan inte göra något annat än att skratta.Golem&Aidans definitioner av ”nyttigt” och ”praktiskt” är inte att leka med.

  2. Tizzel skriver:

    Hej!Här har jag nog aldrig varit tidigare! Tack för kommentar hos mig!Super Mario… tsss – du var en rolig en du! Det är klart det är en sådan jag behöver!!Ha en fin dag!/Tizzel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s