Säckiga New York

Publicerat: 1 maj, 2007 i Uncategorized

En buss, som stannade vid en hemlig busshållplats utan markering och ett sorts pendeltåg, tog oss från Jersey City till New York. Första intrycket av New York var att det var ganska skabbigt. Tunnelbanan (som man i och för sig hela tiden ser på film) var gammal, skranglig och högljudd och utefter trottoarerna låg stora svarta säckar med sopor i långa rader. De flesta människor hade hängiga myskläder och många såg aningen trashiga ut. Min långa hippiekjol med eldsflammor blev ganska uttittad. Skyltar med information om belöning för information angående snutmord hängde här och där och då och då kom pustar av en stank som inte riktigt gick att identifiera. Det låg ett sorts skimmer av ghetto över hela staden.

På Wendys mötte vi så Aidans pappa, en helt fantastiskt go och mysig gubbe. Att säga att han hade glimten i ögat vore en tråkig underdrift. Han gick emot mig med öppna armar, log och lade huvudet på sned.

– Spiiiiike! Jag har hört så mycket om dig. Hur har det gått att resa med de här två dårarna? Och hur kom det sig egentligen att du hade oturen att träffa på min son?

Han bjöd oss på hamburgare (vad annars?) men kunde tyvärr bara stanna i fem minuter. När vi åkt mer tunnelbana och traskat i vad som kändes som en liten evighet var vi framme hos vår vän Cheran Taylor i Brooklyn. Jag har känt till Cheran i ungefär fem år men började inte prata med honom förrän för ungefär två år sedan då han blev medlem av juryn på Willards och min spelcoversajt. Det första halvåret körde han dock med dubbla screen names. Han hade dels Cheran Taylor men som medlem i judges-panelen kallade han sig något helt annat. För att förvirra oss ytterligare pratade han som denna användare ofta om Cheran och kommeterade sina egna låtar. Allt för att lura oss. Först när jag såg bilder från PowerCon förstod jag. Det kändes väldigt konstigt när det hela uppdagades. Jag hade pratat med honom i månader utan att veta att det var den store Cheran. Nu fick jag äntligen träffa honom i egen hög person.

Det pirrade i lite i magen. Imorgon skulle vi få titta närmare på New York!


Cherans gård tillhörande lägenhetshuset i Brooklyn.

Annonser
kommentarer
  1. Dolly_Lee skriver:

    Usch.. vilken sunkig bild jag fick framför mig av New York.. blää hehe..=)

    • nintendotjejen skriver:

      Mjaa, fast vi var nog inte på de finare ställena heller. ;)Å andra sidan, sopsäckarna verkade finnas överallt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s