Äntligen sjukhuset

Publicerat: 30 april, 2007 i Uncategorized

Det är alltid lika roligt med folk som kan lira oräkneliga gamla Nintendodängor på gitarr utantill. Jag bedömde att Link, som förresten hade en stor plakett på väggen från när han kommit fyra i en stavningstävling, var nästan lika bra på gitarr som jag. Så när han frågade om han kunde få spela med Play Check om vi uppträdde på nästa PowerCon, sa jag ja. Vi är ju bara ett projektband och jag är ensam gitarrist.

Äntligen bar mitt tjat om att få gå till doktorn frukt. Jag hade nu haft urinvägsinfektion i en vecka och en dag och det hade bara blivit värre. Ibland gjorde smärtan att jag fick svårt att stå stilla. Vi körde till en akutmottagning. Receptionisten tittade på mitt reseförsäkringskort och min legitimation som om det hade stått på kinesiska, men en stund senare var jag inskriven. Aidan presenterade sig som nörd och började berätta vitt och brett om både PowerCon och vår roadtrip och då sken hon plötsligt upp och började intresserat ställa frågor om vår resa och de platser vi besökt. Ytterligare en vänlig människa och det på ett sjukhus av alla platser.

Jag behövde inte vänta mer än en kvart på att få komma in till doktorn (en otroligt liten man som räckte mig ungefär till bröstet) och efter provtagning och några snabba frågor stod jag där med ett recept i handen. Besöket gick på 120 dollar och medicinen 40, men jag var så lycklig. Nu skulle jag äntligen bli bra! Jag fick Sulfa mot bakterierna och något smärtstillande som gjorde att jag kissade oranget och två dagar senare var jag helt bra.

På kvällen var vi redan framme i New Jersey. Golem hade tidigare gjort klart för oss att det fanns tre städer där han aldrig i hela sitt liv tänkte köra eller parkera sin bil: Washington DC, Detroit och New York. Washington DC var hans hatstad över huvud taget. En gång när han hade blivit övergiven av sina reskamrater på en hippieträff någonstans i södern hade han varit tvungen att sälja svamp för att få råd med en flygbiljett till DC. Väl där hade han blivit rånad och beskjuten.

Han parkerade motvilligt bilen utefter gatan.

– Jag hatar att parkera så här! Kolla, den är ju full med grejer! Det blir säkert inbrott bara för det. Tjuvar går på fullproppade bilar även om de inte vet vad som finns i dem. Det vet jag, för så tänkte jag på den tiden jag stal.

 

Annonser
kommentarer
 1. Anonym skriver:

  Hej, du verkar ju helt galen! Haha. Vilka vidrigt sunkiga ställen du verkar ha crashat på. Om jag inte vore en sån jäkla töntig mes så skulle jag vilja dejta dig! 😉

 2. JKonline skriver:

  Fasen, jag som tänkt bila i och runt NY! Nångång… Men jag gör det nog i alla fall, trots dina varningar 🙂 Typ NYC, Atlantic City, kanske Philadelphia och Washington DC.

  • nintendotjejen skriver:

   Du kan ju göra som vi, parkera bilen i Jersey City, ta ”pendeln” och åka kommunalt inne i New York. Det var visserligen mycket bilar inne i staden men å andra sidan överdrev Golem rätt mycket också. Han skreeek alltid ”WHAT THE FUUUUCK MOVE YOUR FAT ASS MOTHAFUCKA!” i falsett så fort någon bil stoppade trafiken i mer än en halv minut.

 3. JKonline skriver:

  Det är nog spännande att köra mitt i Manhattan. Blir det stopp i trafiken är det bara att slå på radion och lyssna på lite Smooth Jazz, typ. Då mår man bra :)Jag var där 2003. Älskade NY! Promenerade och åkte tunnelbana. Nästa gång måste jag ha en bil!

  • nintendotjejen skriver:

   Såklart du ska göra det om du vill! Det blir nog skitkul. Det är inställningen som räknas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s