Metkrokar i bröstvårtorna

Publicerat: 21 april, 2007 i Uncategorized

Vi hade ingen lust att hänga hemma hos Tom Hall alltför länge. Snubben satt nämligen och sköt med en luftpistol inomhus. Varje gång Aidan sa någonting han fann irriterande började han vifta med pistolen och sikta mot oss. Men synden straffar sig själv. Ett skott brände av och träffade hans egen projektor.

– Kommer du ihåg att ens mamma alltid sa: ”Akta, det kan ta i ögat!”? Suck. I alla fall var det en tjej jag kände som fick ett bungee-rope i ögat och blev blind.

– Usch, det var ju sucky. Var hon hot?

– Ja.

– Då sög det ju ännu mer. Men i och för sig, då kunde hon ju ha en lapp för ögat och vara en ”hot pirate”!

Aidan gav sig ut på en nostalgitripp. Först och främst ville han besöka de snabbmatställen där han hängt som tonåring. Tänk att inte ha ätit ”Some Dude’s Fry Sauce” på tio år… Hur det känns tror jag inte att en svensk kan förstå.

Idaho Falls var en väldigt lugn och lantlig stad. Om man stod utefter kanten till en stor väg så stannade alla bilarna och lät en gå över.

På kvällen hade Aidan bestämt sig för att åka till sitt gamla hus där han hade bott och knacka på för att fråga om han fick titta sig omkring. Golem höll på att smälla av. Så kunde man väl inte göra? Det var ju vansinne! Jag höll med, men jag tyckte ändå att det lät som en underbart galen idé. Sagt och gjort, Tom, Aidan och jag (Golem vågade inte gå med) ställde oss utanför huset och knackade på dörren. En man i 50-årsåldern öppnade och kände genast igen Aidan. Det var samma farbror som köpt huset för tio år sedan. Han lät oss komma in och gav oss en komplett rundtur. Tom och Aidan var alldeles upprymda av nostalgi.

– Det var i det hörnet vi brukade mecka med datorn! Åååh, kommer du ihåg?!

Mannen berättade att han alldeles nyligen satt lås på huset eftersom hans fru tjatat så mycket. Hans son hade också ett rum som var så stökigt att man inte kunde gå in.

Vi fortsatte färden mot fler människor Aidan inte sett på tio år. Han skulle absolut knacka på deras hus fastän han inte var säker på att de vare sig kom ihåg honom eller bodde kvar. Det var dessutom ganska sent. Vi skrattade åt honom där han stod utanför ett hus (som tillråga på allt var helt nedsläckt) och väntade på att dörren skulle öppnas. Golem var faktiskt till och med lite rädd.

– I swear the cops will come and I will be like: ”It wasn’t me! It was the man with the breasts!” Still I will be shot somehow. I just know it!

Tom började fundera på vad som skulle hända om Aidan hamnade i fängelse. Hur skulle han till exempel klara sig utan sin telefon?

– Du, han kommer nog att få annat att oroa sig för i ett fängelse. Han har ju bröst…

– Dessutom rimmar hans efternamn på ”balle”.

Aidan hade nu kommit in i huset men tycktes aldrig komma ut. Hade någonting hänt honom?

– Snart kommer han att bli utsparkad med en gummiarm i munnen och metkrokar i bröstvårtorna, gissade Golem.

Men allt gick bra och bara för det var vi tvungna att åka förbi fler gamla grannar och knacka på mitt i natten.

Här ser ni en bild på en del av Toms rum. Dags att hmm… städa?

Toms stökiga rum

Och här är en annan del av rummet. Ser ni den där dörren som står öppen? Det är dörren till badrummet. Tala om för mig hur fan man ska kunna gå på dass! Påminner mig om en låt med Robban Broberg: ”Hur ska jag göra för att komma över diiiiiit!”

Toms stökiga rum igen

Annonser
kommentarer
 1. Fröken oktober skriver:

  Ajaj, det var ju rätt många minuspoäng det… dryghet gillas ju inte på nåt vis… att bita ihop å vara trevlig trots att man får en fråga som man kanske inte gillar är melodin! =)

 2. Fröken oktober skriver:

  Kanske lagt av med såna dumheter nu alltså… when you know better, you do better.. =)

 3. Jamina skriver:

  Jag tror som du.. *S* Kommunicera är verkligen a och o i ALLT! 😉

 4. nintendotjejen skriver:

  Kanske tur ändå att vi fick bo hos ”Tom” och inte hans brorsa. Fick precis reda på att brorsan hade tänt på en raket under en stol som någon stod på för att byta glödlampa. På något sätt känns en luftpistol säkrare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s