Mangaporr-flipper i Seattle

Publicerat: 17 april, 2007 i Uncategorized

Vi stannade på en rastplats och sussade lite i bilen. Golem gick på dass och var borta länge. Han kom tillbaka och såg salig ut.

– Det där var något i hästväg! Jag tror faktiskt att en ängel grät!

I staden Bellevue (i närheten av Seattle) knackade vi så på hos Arn – en kille som spelar i ett känt tvspelsband och brukar stå för inspelningen av konserter under PowerCon. Själv känner jag mer till honom som ”snubben som dissade mitt band så jävla hårt”. På ThaBounzes message board skrev han en post om hur mycket han tyckte ljudkvalitén, sången och skivomslaget sög. Så jag var inte överdrivet sugen på att träffa honom. När dörren öppnades och vi skulle hälsa var jag såklart tvungen att ramla in över tröskeln också. Perfekt…

Men Arn var en helt otroligt vänlig kille som hela tiden såg till att vi trivdes. Det märktes att han var genuint intresserad av andra människor. Han frågade mycket om Play Check och var väldigt fascinerad av att jag var tjej och spelade i ett tvspelsband. Skrattande bad han om ursäkt för att ha skrivit dumma saker om mig på Internet. Det enda som avslöjade att han hade Tourettes var ryckningar i ena halvan av ansiktet.

Hans hem var väldigt stökigt (särskilt i rummet med hemstudion där det knappt gick att gå) och när man gick på övervåningen lät det som om golvet skulle rasa in, men det var ändå fräscht och fint. Och varmt!

Några snubbar jag känner från olika forum i tvspelsmusikvärlden kom över för att hälsa på oss. Även dessa hade skrivit elaka saker om Play Check på tidigare nämnda message board, men nu sjöng de våra låtar i kör och ville plötsligt köpa demosar av mig. De betalade mycket mer än vad jag säljer skivorna för på hemsidan. Pengarna räckte till mat i flera dagar.

Aidan tjatade om att vi var tvungna att spela ett hysteriskt hentai-enarmadbandit-flipperspel som visade animationer av bystiga mangatjejer som strippade varje gång man klarat en bana. De spelade spelet i säkert över en timme och skrattade högljutt åt stripptjejerna. De lyckades till och med överrösta spelet som var igång på högsta volym.

Senare på kvällen såg vi Borat. Om jag känt mig lite bortkommen i Amerika så var det i alla fall ingenting mot honom. Jag fick en känsla av att filmen är mycket mer regisserad än vad de vill att folk ska tro. Den enda scen jag skrattade riktigt mycket åt var nakenbrottningen med Azamat, men det tyckte ingen annan var roligt. Jag antar att den scenen får de flesta män att må väldigt illa!

Annonser
kommentarer
 1. heffe skriver:

  haha, nakenbrottning var egentligen den enda roliga scenen i hela filmen. resten är mest bara pinsam för alla inblandade…Ruggigt fet resa du verkar gjort. Var själv över med en polare 2001 och åkte greyhound från NYC till SF till Ft. Lauderdale =)

 2. nintendotjejen skriver:

  Aha, coolt! Åkte ni ”counter-clockwise” då eller rakt genom landet?

 3. Dolly_Lee skriver:

  haha jag tyckte att d va kul när han skulle träffa pamela å fånga in henne i påsen, jag tror jag va ensam om att tycka d i biosalen hahaha…schysst det där att dom köpte skivor av dig sen, u gooo 😛

 4. nintendotjejen skriver:

  Jag måste faktiskt erkänna att när Pamela dök upp var jag på toaletten. Vid det laget brydde jag mig inte om att jag missade fem minuter eller så.

 5. Anna skriver:

  Men självklart är filmen regisserad till 1000, det är ju väldigt få grejer som är spontana =/ Det vet väl alla? hmm

 6. nintendotjejen skriver:

  Nej, grejen är tvärtom att de flesta tycks tro att många scener inte alls är speciellt regisserade. Det har ju kommit rapporter om folk som har stämt Sasha (galna grabbarna i den där bussen eller vad det var och societetskärringen tror jag). Men man kan ju diskutera om även stämningarna är fejk…Tycker man ser så tydligt på just kroppsspråket och reaktionerna att det är inövat. Just därför blir den ju inte heller så rolig tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s