Tomteträsket

Publicerat: 15 april, 2007 i Uncategorized

Denna dag tog dasspapperet slut. Ja, slut. Och det fylldes inte på heller förrän sent nästa dag. Tur att Aidans mamma hade gett mig lite paper napkins.

Jag fattar inte hur de kunde gå i timmar utan käk. På sin höjd åt man en rostad minivåffla eller chips till frukost och sen väntade man till klockan fyra innan man stoppade i sig nåt mer. Jag öppnade dörren till tacobaren som om den varit en port till himlen. Bara för att i nästa stund stirra spyfärdigt på en quesadilla insmord i smör och ost.

När vi kom tillbaka till huset rakade Aidan av sig allt sitt hår. Bara så där. Han var trött på den eviga tuppkammen som bildades på grund av två virvlar i bakhuvudet.

Att umgås med tre killar som sitter med näsorna tryckta mot sina laptops är ingen höjdare. Men vad skulle jag göra? Det fanns inga lampor i hela huset, så jag kunde inte sätta mig och läsa. Utomhus var det isande kallt. Skulle det här föreställa Kalifornien? Det ska väl typ vara varmt där? Men det är klart, luftfuktigheten är hög och det var tidigt på året.

Denna natt hade några snubbar LAN-party till klockan sju på morgonen – i samma rum som jag och Aidan sov (eller ja, försökte sova). De skrattade och garvade, väsnades och skrek, hamrade på tangentborden och slog näven i bordet. Jag säger då det: Öronproppar måste vara den bästa uppfinningen sedan hjulet.

 

Annonser
kommentarer
  1. JKonline skriver:

    Det är inte så hög medeltemperatur i Kalifornien som man kan tro (har jag hört). Nä, vårvärme hittar du i Florida 🙂 Och Arizona…Förresten, såg bilden på eran resrutt.DET kallar jag roadtrip!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s