Sex- och samlevnadsundervisning i en lyxvilla i Phoenix

Publicerat: 9 april, 2007 i Uncategorized

Har man suttit tio timmar i en bil med klåda över hela kroppen så klarar man vad som helst. Jag vet det nu. Jag har ingen aning om varifrån utslagen kom eftersom jag aldrig fått något liknande tidigare, men jag gissar på att det var något med den torra luften. Men det finns de som har det värre. Jag fick senare ett telefonsamtal från morsan som berättade att min käre far brutit armen på två ställen då han fastnat i en svängdörr och slagits till marken. Det skrattade Aidan och Golem åt och varje gång jag nämnde min pappa efter det sa de: ”aha, han som fastnar i svängdörrar”.

Nästa anhalt var Aidans mosters lyxvilla utanför Phoenix. Ett otroligt glassigt hus som i dagens läge skulle kosta 500.000 dollar (mindre än snittpriset för en villa i Enskede). Hon var gift och hade tre barn (som hade olika pappor) och tre hundar. Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara när hon plötsligt frågade mig vad ”pippa” betyder på svenska. Först var jag nämligen inte hundra på att jag hört rätt. Men sen berättade hon att farfadern till ett av barnen hade varit halvsvensk och inte gillat när barnet kallade honom det. Så jag sa motvilligt:

– Uuhm, it means… the ”F” word.

De garvade häcken av sig. Alltid kul att kunna glädja folk…

Vi hade fått reda på att en datorspelstidning skrivit en lång artikel om PowerCon så vi bestämde oss för att åka in till centrum och leta efter den. Vi hittade den inte men Aidan passade på att göra lite reklam för sin convention. Han berättade vitt och brett om sig själv och festivalen och skrattade och skämtade med butiksinnehavarna som lyssnade intresserat. Han betedde sig som om han hade känt dem hela livet. Jag bara stirrade. Jag tyckte att det var helt fantastiskt.

Sen gick vi och shoppade och jag förundrades över hur lite riktig mat de köpte. Litervis med läsk och vitamindrycker och stora kassar med hamburgerbröd och färdigrätter. En rågad shoppingvagn som dessutom innehöll två flaskor sprit och en likör kostade endast 1500 kronor. Det blev hamburgare till middag.

Aidans tjejkompis som han tidigare bara pratat med på Internet kom över en sväng. Hon var egentligen mattelärare men hade nyligen fått rycka in och undervisa i sex och samlevnad. Det var inte en helt lätt uppgift eftersom man inte får säga någonting som inte står i manuskriptet. Gör man det kan skolan bli stämd och då får man sparken. En yngling hade frågat vad orgasm egentligen är.

– Jag ville säga att det är höjdpunkten, det bästa! Det man strävar efter! ”The Yessss!” Men det stod ju inte i manuskriptet… Så jag fick nöja mig med att säga att det är ”sexaktens klimax”, eftersom det var definitionen som erbjöds, fast det var det ingen som fattade.

Klockan var runt två på natten då vi skulle påbörja vår resa mot Los Angeles. Herrn i huset ville väl sova och både Golem och jag hade ytterkläderna på och var ivriga att få sätta oss i bilen. Men Aidan ville inte sluta prata i 180 om sina jävla chiptunes.

– Jag tar det här soundtracket och klipper ner det till fem kanaler, varav en består av brus och sen i trackerprogrammet så…

”Han är ju inte sann, han lever inte i den här världen!” tänkte jag, varpå Golem ställde sig på tå mitt framför mig och blåste upp sig som en blåsfisk med uppspärrade ögon. Jag föll ihop i en liten hög på golvet och grät av garv. Jag var omringad av galningar.


 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s