Övergiven på flygplatsen i Washington DC

Publicerat: 3 april, 2007 i Uncategorized

Det hade gått ungefär en månad sedan jag snackade med Aidan på IRC första gången. Dagen för USA-resan var inne och jag var inte ett dugg nervös. Jo förresten, lite nervös var jag för att jag inte var nervös. Det tyckte jag nämligen att jag borde varit!

När jag kom fram till Dulles (flygplatsen i Washington DC) blev bagaget försenat och tullen tog lång tid. Jag kom ut i vänthallen två timmar efter den tid Aidan lovat att infinna sig på plats. Sådant är lite läskigt när man planerat en resa helt och hållet via Internet med nån man inte alls känner. Snubben kunde ju egentligen inte veta om jag var seriös och verkligen tänkte komma. Så fatta att jag blev helt skräckslagen när jag gått utefter den smala vänthallen fram och tillbaka flera gånger utan att hitta honom. Jag letade utanför. Ingen där. Till slut hade jag letat så mycket att jag inte orkade mer. Mina väskor var sjukt tunga och svetten lackade. Jag hade inga mynt så jag kunde inte ringa honom från en telefonkiosk heller och min kontantkortsmobil funkade förstås inte. Jag tittade ynkligt ner i marken. Vad skulle jag göra nu?

 

 

Annonser
kommentarer
  1. Sidney skriver:

    gud va spännande =)

  2. Sidney skriver:

    wowow va kuul! jag kommer va en trogen läsare haha =)jasså? okeej då förstår jag.. men det påverkar rätt mkt, det gör det ju! min s.k pappa e oxå helt bakom flötet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s